Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Demà, 27 de juliol, se celebrarà la taula de diàleg a Madrid per abordar el conflicte català

|

- Publicitat -

Demà, 27 de juliol, tindrà lloc a les 10.00h al Palau de la Moncloa una nova reunió de la taula de diàleg i negociació entre el Gobierno i el Govern de la Generalitat per abordar el conflicte polític.
Així ho han confirmat els dos governs aquest dimarts a la tarda, després de tancar els últims serrells dels “preacords” que s’han de confirmar demà. Els presidents Pere Aragonès i Pedro Sánchez van acordar, el 15 de juliol a Madrid, que la taula es reactivaria l’última setmana de juliol, després que la Generalitat “congelés” les relacions amb l’Estat pel ‘Catalangate’. El Govern hi anirà representat per la consellera Laura Vilagrà i el conseller Roger Torrent -els dos noms fixes-, i s’hi sumaran Joan Ignasi Elena i Natàlia Garriga. El govern espanyol repetirà la delegació, formada per Félix Bolaños, Yolanda Díaz, Miquel Iceta i Isabel Rodríguez.

La delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya estarà encapçalada per la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, i estarà formada pel conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent; el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, i la consellera de Cultura, Natàlia Garriga.

Publicitat

La delegació del Govern de l’Estat espanyol estarà encapçalada pel ministre de la Presidència, Relacions amb les Corts i Memòria Democràtica, Félix Bolaños, i està formada per la vicepresidenta segona i ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz; la ministra de Política Territorial i portaveu del Govern, Isabel Rodríguez; i el ministre de Cultura i Esports, Miquel Iceta.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut