Divendres, 30 de setembre de 2022 - Edició 1527
La República

De pel·lícula: Detenen un home i el seu fill menor, ja que l’havien fet conduir perquè havien begut

Els progenitors van deixar una criatura de 9 anys en un hotel per anar a veure un espectacle

Agències 30/07/2022
Pla de detall d'un lateral d'un dels nous vehicles dels Mossos d'Esquadra presentats al Complex Egara amb la imatge del telèfon d'emergències 112, el dia 11 de novembre de 2021. (Horitzontal)

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dissabte de matinada un home i el seu fill, menor d’edat, que conduïa un vehicle sense carnet. Segons el cos, la família va deixar un fill de 9 anys en un hotel per anar a veure un espectacle a Sitges (Garraf) i, en tornar, van fer conduir el fill gran, de 16 anys, ja que els progenitors havien consumit alcohol i no es veien capacitats per circular. Una patrulla de trànsit els ha localitzat sobre les 03.30 hores al quilòmetre 49 de la C-246a i, després que el conductor es resistís a identificar-se, s’ha acabat revelant la situació.

El noi ha quedat detingut per conducció sense permís i el pare ha estat arrestat com a inductor dels fets i desemparament de menors. També s’investiga la mare pels mateixos fets, tot i que no ha estat detinguda perquè es pugui fer càrrec del menor que van deixar a l’hotel i d’un tercer fill que viatjava al vehicle.