Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

De pel·lícula: Detenen un home i el seu fill menor, ja que l’havien fet conduir perquè havien begut

|

- Publicitat -

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dissabte de matinada un home i el seu fill, menor d’edat, que conduïa un vehicle sense carnet. Segons el cos, la família va deixar un fill de 9 anys en un hotel per anar a veure un espectacle a Sitges (Garraf) i, en tornar, van fer conduir el fill gran, de 16 anys, ja que els progenitors havien consumit alcohol i no es veien capacitats per circular. Una patrulla de trànsit els ha localitzat sobre les 03.30 hores al quilòmetre 49 de la C-246a i, després que el conductor es resistís a identificar-se, s’ha acabat revelant la situació.

El noi ha quedat detingut per conducció sense permís i el pare ha estat arrestat com a inductor dels fets i desemparament de menors. També s’investiga la mare pels mateixos fets, tot i que no ha estat detinguda perquè es pugui fer càrrec del menor que van deixar a l’hotel i d’un tercer fill que viatjava al vehicle.

Et pot interessar  Elena defensa la "coherència" de convocar la segona plaça de major dels Mossos i subratlla que "ja estava prevista"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut