Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Davant la incertesa de la CUP i ERC, JxCat demana front comú per Borràs: “Preocupa que la persecució no ens trobi units”

|

- Publicitat -

JxCat ha demanat un front comú per fer costat a la presidenta del Parlament, Laura Borràs, si finalment se li obre judici oral pel suposat fraccionament de contractes a la Institució de les Lletres Catalanes (ILC). El reglament del Parlament dicta la suspensió dels diputats en cas que vagin a judici per corrupció. “Demanem un front comú perquè no es torni a alterar l’activitat parlamentària”, ha expressat la portaveu de la cambra, Mònica Sales, que ha dit que encara no contemplen l’escenari d’aplicar el 25.4 perquè no estan en aquesta “pantalla”. I ha reiterat que el de Borràs “no és un cas de corrupció”.

Preguntada per si estan preocupats perquè ni ERC ni CUP hagin fet un posicionament clar a favor de Borràs, Sales ha dit: “El que preocupa és que la persecució independentista sigui tan constant i de vegades no ens trobi tan units com l’independentisme hauria d’estar”.

Publicitat

Sales ha dit que encara no han tingut converses formals amb republicans ni anticapitalistes per abordar el cas de Borràs, però ha admès que hi ha “converses pendents”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut