Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Davant la compareixença pel ‘Catalangate’, Vehí carrega contra el Gobierno i els seus socis

|

- Publicitat -

La diputada de la CUP Mireia Vehí ha carregat contra el Gobierno i els seus socis, després de la compareixença de Sánchez al Congreso: “No té solució si no trenca amb la transició feta entre la por i el soroll de sabres”, i la taula de diàleg “només serveix al PSOE per rentar la seva imatge internacional”.

En aquest sentit, Vehí ha recordat i ha denunciat que Sánchez és “el màxim responsable de les actuacions del CNI”, i per tant del cas ‘Catalangate’ i de l’espionatge per motius ideològics a independentistes. El PSOE, ha dit, “parla molt d’estat de dret, però quin estat de dret permet espiar polítics, advocats i periodistes i treballa per vulnerar drets fonamentals en comptes de defensar-los?” ha preguntat.

Publicitat

A més, Vehí ha criticat que els socialistes “l’únic que fan és lamentar-se” amb l’ex-rei espanyol i ha opinat que els Jocs Olímpics d’hivern no tenen cap sentit i ha esperat que el govern hi renunciï.

Et pot interessar  Bolaños "respecta" la decisió de l'advocat del TJUE sobre Puigdemont però recorda que no tindrà efectes pràctics
Publicitat

Opinió

Minut a Minut