Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Davant els àudios de Villarejo, Puigdemont: “Ningú perseguirà a qui ens tracta de fills de puta”

|

- Publicitat -

El president a l’exili, Carles Puigdemont, no ha tardat a reaccionar davant els escandalosos àudios de Villarejo que avui han sortit a la llum. Puigdemont ha denunciat que “No són quatre amics en una sobretaula d’estiu, són representants de l’Estat tractant-nos de “fills de puta” i conspirant contra la democràcia”.

Tot plegat ho ha deixat palès en una piulada i ha manifestat que malauradament “Ningú de la justícia espanyola interessat a perseguir-los”. Finalment, el president ha conclòs: “Vulneren els nostres drets perquè creuen que no en tenim”.

Publicitat

Cal recordar que José Manuel Villarejo va dir al número dos d’Interior, Francisco Martínez, que tenia proves de la seva implicació i de la de més gent en l’Operació Catalunya i va amenaçar de fer-les públiques si no continuaven endavant, segons uns àudios que publica aquest dilluns ‘El País’. En els àudios, li diu que tot sortirà a la llum si continua amb la intenció de “ficar a la nevera” una nova operació que consistiria en la presentació d’una nova denúncia per muntar una causa judicial contra independentistes catalans.

Et pot interessar  Cs denuncia la CCMA per "vulnerar la neutralitat" per dir 'exiliats' als independentistes que han marxat de Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut