Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023
Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023

Dard de Lluís Llach a Joan Tardà per afirmar que hi ha una “hegemonia d’ERC”

|

- Publicitat -

Joan Tardà va tornar a avivar el foc de la rivalitat entre Junts i ERC després que les eleccions constatessin una victòria dels republicans però amb el partit de Laura Borràs trepitjant-li els talons. En una entrevista al “Cafè d’Idees” amb Gemma Nierga, l’exdiputat d’ERC va acusar el president exiliat Carles Puigdemont de “no tenir cap altre propòsit seriós que combatre l’hegemonia d’ERC”.

Publicitat

Per la seva banda, el músic Lluís Llach, constant a les xarxes socials, no se n’ha pogut estar de respondre Tardà davant la suposada “hegemonia d’ERC”, i ha demanat “un mirall, per favor”, per fer veure el republicà que, els agradi o no, d’hegemonia en tenen ben poca malgrat que acabin governant Catalunya amb els suports de la CUP i Junts, ja que només superen el partit de Laura Borràs per un sol escó. Malgrat el probable govern independentista, la guerra oberta entre ERC i Junts segueix vigent.

Et pot interessar  ERC, sobre Junts: "És una bona notícia que se sumin a la negociació després de quatre anys de posar pals a les rodes"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió