Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Dard de Lluís Llach a Joan Tardà per afirmar que hi ha una “hegemonia d’ERC”

|

- Publicitat -

Joan Tardà va tornar a avivar el foc de la rivalitat entre Junts i ERC després que les eleccions constatessin una victòria dels republicans però amb el partit de Laura Borràs trepitjant-li els talons. En una entrevista al “Cafè d’Idees” amb Gemma Nierga, l’exdiputat d’ERC va acusar el president exiliat Carles Puigdemont de “no tenir cap altre propòsit seriós que combatre l’hegemonia d’ERC”.

Per la seva banda, el músic Lluís Llach, constant a les xarxes socials, no se n’ha pogut estar de respondre Tardà davant la suposada “hegemonia d’ERC”, i ha demanat “un mirall, per favor”, per fer veure el republicà que, els agradi o no, d’hegemonia en tenen ben poca malgrat que acabin governant Catalunya amb els suports de la CUP i Junts, ja que només superen el partit de Laura Borràs per un sol escó. Malgrat el probable govern independentista, la guerra oberta entre ERC i Junts segueix vigent.

Publicitat

Et pot interessar  Govern i comuns es tornen a reunir quan només queden 24 hores per la votació de les esmenes a la totalitat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut