Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Dard de Cuevillas a Illa per la suspensió del decret: “El candidat socialista ho valora. El ministre de Sanitat potser no tant”

|

- Publicitat -

L’advocat i membre de les llistes de JxCat a les pròximes eleccions, Jaume Alonso-Cuevillas, ha ironitzat amb la sorprenent decisió del Tribunal Superior de Justícia, que aquest dimarts ha decidit tombar, cautelarment, el decret que ajornava oficialment les eleccions del 14-F i les passava al 30 de maig. En un missatge a Twitter, Cuevillas s’ha posat a la pell dels socialistes, que eren l’únic partit que estava en contra de moure la data, i en concret ha apuntat directament al candidat Salvador Illa i al seu doble paper dins el grup vermell: “Suposo que el candidat socialista ho valora molt positivament. El ministre de Sanitat, potser no tant”, ha deixat anar Cuevillas.

Seguidament, a través d’un fil a la xarxa social, l’advocat ha acabat fent broma amb l’embolic que suposa l’anunci del TSJC, aclarint que per ara, de la decisió se’n desprèn “que es tracta d’una suspensió cautelaríssima mentre decideixen si suspenen o no”. “És a dir, avui tenim eleccions el 14-F; la setmana vinent ja veurem què passa”, ha dit. En resum, el fins ara diputat al Congreso ha reunit tot aquest desordre fins que ho ha comparat amb una famosa escena còmica dels germans Marx: “Supera-ho Groucho!”

Publicitat

Et pot interessar  Illa qualifica de "coseta electoral" la proposta d'Aragonès d'una conselleria específica per al català
Publicitat

Opinió

Minut a Minut