Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

Dard d’Àlex Arenas a Salvador Illa: “Com a exministre de Sanitat, la teva prioritat no hauria de ser la Salut?”

El candidat socialista ha afirmat que el seu “principal objectiu” és reactivar l’economia i Arenas li retreu que la base per fer-ho és protegir primer la salut

Àlex Huguet
Àlex Huguet 04/02/2021
Primer pla del candidat del PSC, Salvador Illa, parlant durant un acte polític a Barcelona. Imatge del 2 de febrer de 2021. Horitzontal.

El físic i investigador Àlex Arenas ha retret al candidat socialista Salvador Illa posar per davant la reactivació de l’economia abans que la salut de les persones. En una piulada, Arenas es mostra sorprès de la rapidesa amb la qual el candidat del PSC ha oblidat la posició que ocupava al Gobierno. “Com a exministre de Sanitat, la teva prioritat no hauria de ser primer la Salut?”, ha deixat anar l’investigador, que al seu torn, ha relacionat la reactivació de l’economia que vol Illa amb el fet de prioritzar la sanitat: “No entens que si protegeixes la salut també reactivarem l’economia? O és que ja hem guanyat el virus com dèieu?”, li ha preguntat a Illa, contundent, a través de la xarxa. En una clara crítica a l’electoralisme que mou el món polític català, Arenas conclou que “tot plegat fa pena, molta pena”.