Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Damià Calvet retreu la manipulació de La Vanguardia sobre unes declaracions de l’ampliació de l’aeroport

|

- Publicitat -

Un cop més, La Vanguardia fa quedar com el dolent de la pel·lícula un membre del Govern independentista. Aquest cop ha estat el conseller Damià Calvet, del qual assegura que “es va oposar a l’ampliació de l’aeroport de Barcelona en considerar que contravenia les normes mediambientals i comprometia l’avença cap a una economia verda”.

Res més lluny de la realitat, el conseller ha piulat a primera hora d’aquest divendres per aclarir que “el que he exposat reiteradament és que el futur de la connectivitat aèria de Catalunya no es pot limitar al debat simplista sobre una eventual ampliació de la 3a pista”, apuntat cap als termes que proposa AENA. Però Calvet matisa que sí que s’han de fer inversions i canvis en l’aeroport, com ara “connexió ferroviària, una millor gestió tarifària o recuperar vols intercontinentals directes”. El conseller també ho aprofita per criticar l’immobilisme de l’estat espanyol en aquesta qüestió: “Cal fer una taula per avaluar la bondat del projecte i clarificar la seva gestió davant d’Europa, i això ho ha de fer l’estat”.

Publicitat


 

 

Et pot interessar  [Gener 2024] La Vanguardia i El Periódico abandonen “X” en català per promocionar la versió en castellà dels seus diaris
Publicitat

Opinió

Minut a Minut