Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Dalmases, es pronuncia davant la polèmica: “Fa tres dies que visc un circ que evoluciona cap a un linxament”

|

- Publicitat -

El diputat de Junts, Francesc Dalmases, s’ha pronunciat davant la polèmica sobre el seu cas: “Fa tres dies que visc en un circ que cada cop evoluciona més a un linxament difícil de justificar”.

Aquest ha estat el primer cop que Dalmases s’ha pronunciat després que transcendís l’esbroncada a una periodista del ‘FAQS’ de TV3 arran d’una entrevista a la presidenta del Parlament, Laura Borràs.

Publicitat

Tot plegat ho ha expressat en el Parlament després que diputats de Cs i PPC s’hi hagin referit durant el debat en el marc d’una moció de suport al referèndum a Escòcia per al 2023, de dos diputats de Ciudadanos. Concretament, Martín Blanco ha acusat el diputat d’actuar “amb una actitud pròpia d’organitzacions mafioses” i Roldán ha criticat Dalmases per “acoquinar” periodistes El diputat ha admès que va tenir una “discussió encesa” amb la treballadora: “Valoro el periodisme que fa des de fa més de deu anys”. D’altra banda, ha precisat que continuarà participant a la comissió de la CCMA, tot i que deixarà de ser-ne el portaveu.

Dalmases també s’ha queixat que ha patit “difamacions” i ha assegurat que “ni tan sols” ha pogut oferir “als espais on toca” explicacions sobre el que va passar. “Vaig demanar disculpes a tothom que s’hagués pogut sentir ofès”, ha dit el diputat, que va fer una piulada en aquesta línia després que es fes públic el cas. “Si alguna passió he tingut a la meva vida és per la llibertat de premsa i pel bon periodisme”, ha dit.

Et pot interessar  Estrada: "Malgrat que ERC i Junts es tiren els plats pel cap sobre la unitat, han mirat més al PSC que a la CUP"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut