Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023

Cunillera menysté la importància de Puigdemont a la taula de diàleg i reitera que l’interlocutor del Govern és Torra

|

- Publicitat -

La delegada del Gobierno a Catalunya, Teresa Cunillera, ha asseverat aquest dimarts que a la taula de diàleg entre governs pot ser que el president Puigdemont tingui alguna influència, però ha declarat: “El nostre interlocutor és Torra”.

Publicitat

“Aquesta és una taula de governs. El president del Gobierno i de la Generalitat són qui la lideren. Qui presideix la taula i és el nostre interlocutori és Torra, i ja està”, ha insistit Cunillera en una entrevista a Ràdio 4, en la que a més ha dit que a la taula li hagués agradat, per la part de Catalunya, que hi hagués gent capaç de prendre decisions per part del Govern, a les seves paraules.

Així s’ha pronunciat per la seva opinió dels membres de la mesa catalans anunciat aquest dilluns, i ha valorat que per part de l’Estat els representants són ministres: “Vull pensar que la Generalitat té el mateix interès que el nostre Gobierno“.

A més, ha dit que a la taula, a part de sobre el conflicte català, es parlarà de tot, i ha tancat: “No estic a la taula i no saps com ho agraeixo”.

Et pot interessar  Puigdemont avisa que les condicions no les posa qui demana ajuda: "Em penso que algú es confon"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió