Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Cuixart declararà en un nou judici farsa per la denúncia d’un guàrdia civil contra Òmnium

|

- Publicitat -

El president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, està citat el dilluns com a representant legal de l’entitat al judici arran de la denúncia que un sergent de la Guàrdia Civil va presentar per un vídeo que va difondre Òmnium en el qual apareixia la seva veu, ha explicat aquest dimecres l’entitat.

El sergent, que va declarar com a testimoni al Tribunal Supremo durant el judici de l’1-O, reclama una indemnització per presumptes danys morals de 10.000 euros, i ha denunciat a Òmnium per una presumpta vulneració dels seus drets d’imatge a l’utilitzar la seva veu en un vídeo.

Publicitat

Jordi Cuixart està citat el dilluns a les deu del matí en representació de l’entitat. L’agent que va presentar la denúncia el 2019 va afirmar durant el judici del Supremo haver vist banderes d’Òmnium durant la concentració a la Via Laietana de Barcelona pels registres a la Conselleria d’Acció Exterior el 20 de setembre del 2017, tot i que la bandera que va definir com “de color verd, que portava alguna ratlla i un pal”, no existeix.

Et pot interessar  Els homes joves són els més espanyolistes i favorables a protegir els símbols franquistes, segons una enquesta d'Òmnium
Publicitat

Opinió

Minut a Minut