Dijous, 23 de març de 2023 - Edició 1700
La República

Cuevillas qüestiona que l’imam de Ripoll estigui mort

L’advocat de Puigdemont assegura que “no acaben de trobar proves concloents”

Redacció 10/06/2020

L’advocat de Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, ha qüestionat en una entrevista al 3/24 que l’imam de Ripoll, Abdelbaki esSatty, estigui realment mort. Sembla que el que va ser líder dels atemptats a Barcelona el passat 17 d’agost del 2017 i còmplice de l’assassinat de diverses víctimes, ha deixat alguns rastres que han dut a l’advocat a pensar que potser no va morir realment.

“Quan ho comencem a estudiar tot, que és el que hem vist i culmina amb l’escrit que hem acabat avui, nosaltres arribem més lluny, per dues grans vies. Nosaltres qüestionem que EsSatty estigui mort. No dic que estigui negant que EsSatty sigui mort, però no hi ha una certesa que sigui mort”, ha aclarit Cuevillas, que ha assegurat que els informes forenses “no acaben de trobar proves concloents” sobre la mort d’EsSatty.

Les diferents sospites vénen del fet que s’hagin trobat només dos cadàvers i un supervivent de l’explosió d’Alcanar, quan es va dir que allà hi havia “quatre o cinc persones”. A més, també ha explicat que “entre totes les restes, no s’ha trobat el mòbil d’EsSatty“.