Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Cuevillas justifica la seva abstenció per admetre el vot de Lluís Puig davant les crítiques de Ruben Wagensberg

|

- Publicitat -

L’advocat i membre de la Mesa del Parlament, Jaume-Alonso Cuevillas s’ha abstingut en les reconsideracions sobre la decisió d’admetre la delegació de vot del diputat de Junts Lluís Puig, que està exiliat a Bèlgica. En una piulada, el secretari segon de la Mesa ha justificat la seva decisió, ja que ell és l’advocat de Puig, i d’aquesta manera evitarà “cap impugnació per aquest motiu”.

Cuevillas ha respost així a les crítiques del secretari quart de la Mesa del Parlament, Ruben Wagensberg, que sostenia que “per tornar a teixir confiances i acords també seria bo compartir amb la resta dels membres independentistes de la Mesa el sentit d’un vot tan important com aquest”. Altres fonts parlamentàries també han assegurat que aquesta decisió s’ha pres per evitar “possibles incompatibilitats” a l’haver participat com a advocat en la defensa de Lluís Puig, frustrant així els plans de Ciudadanos, que portaran la decisió al Tribunal Constitucional.

Publicitat

Et pot interessar  Jové i Wagensberg entren a la llista d'ERC per al 12-M junt amb Capella, Elena, Vilagrà, Campuzano i Verge
Publicitat

Opinió

Minut a Minut