Dissabte, 8 d'octubre de 2022 - Edició 1534
La República

Cuevillas ironitza sobre la devoció de Carmen Calvo pel rei emèrit

“Dona la raó” a la vicepresidenta, ja que Juan Carlos I no té cap causa penal oberta i ho compara amb Puigdemont: “Alguns teniu molt poca memòria o molta barra!”

Agències 06/08/2020
L'advocat i ara secretari segon de la Mesa del Parlament, Jaume Alonso-Cuevillas, en una foto d'arxiu.

El diputat de JxCat al Congrés i advocat Jaume Alonso-Cuevillas, ha enviat un clar missatge a la vicepresidenta del GobiernoCarmen Calvo, després de les seves declaracions constants en les quals blanqueja la monarquia i el fugat Juan Carlos I, al·legant que aquest “no té cap causa penal”, i per tant no és un fugitiu. Amb un to irònic, Cuevillas assegura que coincideix amb la vicepresidenta Calvo: “No es pot anomenar fugitiu de la justícia a qui marxa del país sense tenir cap causa penal oberta”, i ho aprofita per comparar el cas del borbó amb Carles Puigdemont: “Això sí, tant si es diu Juan Carlos com si es diu Puigdemont. Que alguns tenen molt poca memòria o molta barra!”, ha etzibat en un missatge a Twitter el diputat de JxCat.

I és que Puigdemont es trobava en una situació d’investigació semblant en el moment que va marxar a l’exili, però llavors tothom parlava d’un “fugat de la justícia” pel mateix motiu de sempre: ser independentista i lluitar per la llibertat de Catalunya.