Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Cuevillas ironitza sobre la devoció de Carmen Calvo pel rei emèrit

|

- Publicitat -

El diputat de JxCat al Congrés i advocat Jaume Alonso-Cuevillas, ha enviat un clar missatge a la vicepresidenta del GobiernoCarmen Calvo, després de les seves declaracions constants en les quals blanqueja la monarquia i el fugat Juan Carlos I, al·legant que aquest “no té cap causa penal”, i per tant no és un fugitiu. Amb un to irònic, Cuevillas assegura que coincideix amb la vicepresidenta Calvo: “No es pot anomenar fugitiu de la justícia a qui marxa del país sense tenir cap causa penal oberta”, i ho aprofita per comparar el cas del borbó amb Carles Puigdemont: “Això sí, tant si es diu Juan Carlos com si es diu Puigdemont. Que alguns tenen molt poca memòria o molta barra!”, ha etzibat en un missatge a Twitter el diputat de JxCat.

I és que Puigdemont es trobava en una situació d’investigació semblant en el moment que va marxar a l’exili, però llavors tothom parlava d’un “fugat de la justícia” pel mateix motiu de sempre: ser independentista i lluitar per la llibertat de Catalunya.

Publicitat

Et pot interessar  Puigdemont es contraposa a la gestió d'Illa quan era ministre: "Vam patir la incompetència i la manca de transparència"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut