Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Cuca Gamarra critica Sánchez per “admetre l’eliminació del castellà en l’educació a Catalunya”

|

- Publicitat -

La secretària general del PP i portaveu del grup al Congrés, Cuca Gamarra, ha criticat aquest dissabte el president espanyol, Pedro Sánchez, per “admetre l’eliminació del castellà en l’educació a Catalunya”. Gamarra ha acusat Sánchez d'”abdicar” de les seves responsabilitats amb les famílies d’alumnes catalans, i ha anunciat que aquest diumenge participarà a Barcelona en la manifestació contra la immersió lingüística. Hi serà per “defensar el dret a ser educat en castellà a les aules i en suport de la resistència heroica d’uns pares que no es resignen al fet que els seus drets siguin vulnerats perquè el govern espanyol ha renunciat a defensar-los”.

Gamarra ho ha dit durant la trobada interparlamentària del seu partit a Toledo, on ha criticat la “política de resistència” de Sánchez, amb “contínues cessions de qualsevol cosa als seus socis independentistes per tal de seguir al poder”, com la immersió lingüística o “canviar presos per vots”.

Et pot interessar  La Fiscalia de la censura: demana dos anys de presó pels tuitaires que van criticar la família que volia el 25% de castellà a Canet
Publicitat

Opinió

Minut a Minut