Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El residual C’s segueix bel·ligerant contra l’independentisme

|

- Publicitat -

El vicesecretari general de Cs, Edmundo Bal, ha criticat aquest dissabte amb duresa un possible indult als presos del procés. “Són un greuge per a tots els espanyols i una humiliació per a tots els catalans que han viscut silenciats per la doctrina del pensament únic nacionalista”, ha assegurat Bal en una atenció als mitjans davant del Congrés dels Diputats. “Pedro Sánchez intenta perpetrar una indignitat i una traïció que segueix sense rectificar a pesar de l’informe del Tribunal Suprem, de la posició de la Fiscalia i del que diuen socialistes sensats que no volen l’indult com Felipe González, Alfonso Guerra, Emiliano García-Page o Guillermo Fernández Vara”, ha continuat el també portaveu adjunt de Cs al Congrés.

De fet, Bal ha exigit al president espanyol que “surti i digui que no indultarà als polítics del procés” i ha manifestat el suport de la formació taronja a la manifestació del proper 13 de juny a Madrid contra els indults. “Donem suport sense matisos ni fissures a aquest moviment ciutadà que vol donar veu a una indignació”, ha assenyalat el vicesecretari general de Cs, que igualment ha recordat que la seva formació organitzarà una manifestació contra els indults el dia 11 a Barcelona davant la delegació del govern espanyol, al carrer de Mallorca.

Publicitat

Paral·lelament, el líder de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, ha anunciat també aquest dissabte que demanaran a la cambra que reprovi la seva presidenta, Laura Borràs, per haver plantat l’exèrcit en l’acte que ha celebrat aquest dissabte a Barcelona pel dia de les forces armades. Borràs ja va anunciar que no hi aniria pel rol que el rei Felip VI va jugar el 3 d’octubre del 2017. Carrizosa, a l’inrevés que Borràs que ho va manifestar per escrit en una carta refusant la invitació de l’exèrcit, ha lloat el discurs de Felip VI l’octubre de 2017: “Defensava els nostres drets i llibertats, com també fan les forces armades”.

Et pot interessar  Ciudadanos, de fracàs en fracàs fins a la seva liquidació
Publicitat

Opinió

Minut a Minut