Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Cs qualifica l’actitud del Govern “infantil i irresponsable” amb la reunió bilateral d’infraestructures

|

- Publicitat -

El portaveu de Cs al Parlament, Nacho Martín Blanco, considera que el Govern té una actitud “infantil i irresponsable” en no enviar els “principals responsables” a la reunió bilateral d’infraestructures que se celebra aquest divendres a Barcelona. En una roda de premsa des del Parlament, Martín Blanco, ha criticat que el Govern faci “victimisme” pel que fa a la falta d’execució de les inversions i alhora “paralitzi” la B-40, coneguda com el Quart Cinturó. En aquest sentit, ha explicat que el seu grup ha registrat una proposta de resolució perquè el Parlament manifesti el seu suport a l’acord entre el Ministeri de Transports i els alcaldes de Terrassa i Sabadell per acabar un tram de la B-40.

“Resulta que els que es queixen constantment ara paralitzen la continuació d’unes obres que són fonamentals pels municipis del Vallès”, ha lamentat. I és que, segons el portaveu de Cs, el Govern torna a fer “el mateix de sempre”, generar una situació d’inseguretat jurídica. I ha considerat que el Quart Cinturó és “un nou cas com l’ampliació de l’aeroport del Prat”.

Publicitat

“Quan es paralitzen obres importants es demostra que hi ha política d’amateurs que no tenen sentit de la responsabilitat i només els preocupen obsessions ideològiques”, ha afegit tot lamentant que el Govern posi “pals a les rodes” a la B-40.

Pel que fa a la reunió de la comissió bilateral d’infraestructures, Martín Blanco ha criticat que el Govern no hi enviï els “principals responsables” i considera que això suposa “desmerèixer” la reunió. Ha admès que, segurament, el grau d’execució de les inversions del govern espanyol no és satisfactori però també ha subratllat que tampoc ho és el de la Generalitat.

Jocs d’hivern

Preguntat sobre la voluntat del Govern de presentar una candidatura només catalana per als Jocs d’hivern, el portaveu de Cs ha dit que aquest projecte “comença amb un llast que serà difícil de superar”. Es tracta, segons ha puntualitzat, del llast de la “visió nacionalista”.

Segons ha dit, els nacionalistes “no poden tolerar” que amb una candidatura conjunta amb l’Aragó es doni una imatge d’una “Espanya unida i forta”, com diu que van projectar els Jocs Olímpics del ’92.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut