Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Cs només assistirà a la compareixença dels presos al Parlament per escridassar-los

|

- Publicitat -

La líder de Cs a Catalunya, Lorena Roldán, ha anunciat que la seva formació assistirà a la compareixença dels presos sobiranistes aquest dimarts en la comissió d’investigació sobre l’aplicació del 155 a Catalunya, on els diran que “demanin perdó”.

“Els direm el que Sánchez no els ha dit ni els dirà mai: que demanin perdó per haver donat un cop a la democràcia, per haver creat una crisi sense precedents i per haver dividit la societat catalana”, ha assegurat Roldán aquest diumenge en declaracions a Europa Press.

Publicitat

La formació taronja no ha assistit anteriorment a altres sessions d’aquesta comissió d’investigació a la cambra catalana, i Roldán ha defensat que no permetran que “els actuals socis de (Pedro) Sánchez, i màxims responsables del cop a la democràcia el 2017, tornin a fer servir el Parlament per fer el seu míting separatista”.

Ha sostingut el dimarts seran “la veu del constitucionalisme” i defensaran la llibertat i la dignitat de les institucions, i ha acusat els independentistes de malversar diners de tots els catalans.

Roldán ha dit que defensaran les institucions davant dels qui, segons ella, han estat jutjats “per haver mirat de separar Catalunya de la resta d’Espanya”.

Et pot interessar  Cs denuncia la CCMA per "vulnerar la neutralitat" per dir 'exiliats' als independentistes que han marxat de Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut