Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Cs no anirà a la taula de diàleg que el Govern celebrarà amb els partits

|

- Publicitat -

La portaveu de Cs, Lorena Roldán, ha rebutjat participar a la taula de diàleg que el Govern vol celebrar el desembre amb els partits catalans. En declaracions als mitjans, ha dit que la seva formació “va al Parlament, que és on hi ha representats tots els ciutadans i on hi ha de tenir lloc el diàleg”. “Nosaltres no legitimarem el senyor Torra, que es dedica a emparar els violents”, ha afirmat la dirigent taronja, que ha tornat a demanar al president de la Generalitat que expliqui si té relació amb els detinguts per presumpte terrorisme vinculats als Comitès de Defensa de la República (CDR). “Torra no està legitimat per parlar de diàleg quan es dedica a emparar i legitimar els violents”, ha afegit, i l’ha instat a debatre a l’hemicicle i no en una cimera com la que el Govern preveu celebrar.

Acompanyada de la líder de Cs a l’Ajuntament de Barcelona, María Luz Guilarte, Roldán ha explicat que han acordat reunir-se demà dijous amb el president del PPC, Alejandro Fernández, i la setmana que ve amb el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, en el marc de les trobades que Cs impulsa per a un “pacte per Catalunya” contra l’independentisme. “Esperem que d’aquesta trobada en surti un gran pacte que sigui capaç de plantar cara al desafiament separatista i de donar resposta als grans reptes que tenim davant”, ha dit.

Et pot interessar  Albiach vol que una de les primeres accions del nou govern català sigui reactivar la taula de diàleg, que l'espanyol va cancel·lar
Publicitat

Opinió

Minut a Minut