Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Cs emprendrà accions legals contra els activistes que van redecorar el seu autobús de l’Orgull LGTBI a Barcelona

|

- Publicitat -

Fracàs de convocatòria de Ciudadanos

Així ho ha afirmat aquest diumenge a Madrid la portaveu de Cs en el Senat i en el Parlament de Catalunya, Lorena Roldán, en declaracions als mitjans de comunicació per valorar l’actualitat política. “És impensable que la intolerància quedi impune”, ha dit.

Publicitat

Segons ha lamentat, la formació taronja va sofrir aquest dissabte, amb motiu de la celebració de l’Orgull LGTBI, “assetjament” i “violència” a diverses ciutats espanyoles, com València, Barcelona i Sevilla. “Estem convençuts que ningú ha sortit de l’armari per la seva condició sexual aixecant la mà i enfrontant-se als autoritaris perquè ara vinguin altres autoritaris a tancar-te per les teves idees”, ha criticat.

“Per molt que ens cridin, ens insultin o ens tirin pintura, no aconseguiran callarnos”, ha insistit Roldán, que ha assenyalat que, malgrat l’ocorregut, Cs seguirà treballant en la defensa dels drets de les persones LGTBI.

Les amistats de Cs amb el feixisme que representa Vox els hi passa factura

En aquest sentit, el president de Cs, Albert Rivera, ha criticat que “grups d’autèntics feixistes” enterbolissin aquest dissabte la celebració de l’Orgull LGTBI “amb els seus atacs” a la formació taronja a Barcelona, València i Sevilla.

 

 

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut