Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Cs, als mestres: “No hi haurà prou llistes separatistes per tots els que es quedin sense feina per incomplir sentències”

|

- Publicitat -

El president del grup parlamentari de Cs, Carlos Carrizosa, ha avisat aquest dissabte a mestres i directors d’escoles i instituts que si incompleixen la sentència del 25% de castellà poden ser inhabilitats i quedar-se sense feina. “Hem d’advertir i recordar als funcionaris públics, també als directors d’institut, que es deuen al compliment de les lleis. D’aquesta manera, Carrizosa ha amenaçat els doents.

“No hi hauria prou llistes independentistes per a tots els que es quedin sense feina per incomplir la sentència si són inhabilitats”, ha dit. Carrizosa s’ha referit explícitament al cas del director d’un institut de Manresa que s’ha remès a les instruccions d’Educació per no aplicar el 25%. “És intolerable”, ha afirmat. Així doncs, ha tret foc pels queixals pel fet que hi hagi docents que s’hagin atrevit a desobeir el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Publicitat

“Suposo que espera unir-se a una llista separatista quan hagi de deixar la feina si persisteix en vulnerar els drets dels alumnes i pares de l’institut”, ha dit Carrizosa sobre aquest director. No obstant això, el president de Cs’ a Catalunya no ha tingut temps per comentar els incompliments amb la llengua catalana.

Carrizosa ha reiterat que promouran “accions penals” contra els responsables d’Educació que demanen als docents que no apliquin el 25%. “Recordem als funcionaris que el seu caprici o ideologia política no els ha de guiar en les seves responsabilitats”, ha afirmat.

Et pot interessar  Ciudadanos, camí del seu propi "Ulster"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut