Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Cotarelo avisa: “Aprovar els pressupostos és acceptar que Catalunya és una colònia”

També creu que Podemos i PSOE fan servir les polítiques socials a Espanya per esclafar l'autodeterminació dels catalans

|

- Publicitat -

El catedràtic i politòleg madrileny Ramon Cotarelo, que va tancar la llista d’ERC a les passades eleccions del 21-D, ha fet una piulada que esdevé tota una declaració d’intencions i alhora una advertència cap a ERC i PDeCAT sobre la seva possible aprovació dels pressupostos de Pedro Sánchez i Pablo Iglesias.

Cotarelo, fent ús del seu estil directe i contundent, adverteix: “Aprovar els Pressupostos Generals de l’Estat significa acceptar la situació colonial a Catalunya on uns comissaris polítics, jutges i fiscals empresonen a qui el Gobierno ordena. Vol dir fer servir les polítiques socials a Espanya per esclafar l’autodeterminació dels catalans.”

Publicitat

El tuit s’emmarca en un context de “pressing” a ERC i PDeCAT del moviment sobiranista i independentista que no veu bé que s’aprovin els comptes del Gobierno del PSOE sense que aquest hagi fet cap gest pels presos ni pel referèndum.

Et pot interessar  El govern espanyol amenaça amb recursos al TC contra les lleis de memòria històrica dels governs del PP i Vox
Publicitat

Opinió

Minut a Minut