Dissabte, 23 d'octubre de 2021 - Edició 1185
La República

Costa sobre els presos polítics: “Ja duen més temps a la presó amb Pablo Iglesias que amb Mariano Rajoy”

Borràs afegeix que “el més semblant a la repressió amb un govern de dretes és la d’un govern d’esquerres”

Àlex Huguet
Àlex Huguet 18/10/2020
Pla mitjà del president Quim Torra, la diputada Laura Borràs i el vicepresident del Parlament Josep Costa durant la reunió de JxCat a Brussel·les, el 9 de desembre del 2019. (Horitzontal)

Els membres de JxCat Josep Costa i Laura Borràs han donat la seva opinió sobre els més de tres anys que porten Jordi Cuixart, Jordi Sànchez, Oriol Junqueras i Joaquim Forn, denunciant un cop més que el Gobierno de Sánchez i Iglesias, el “més progressista de la història”, no ha fet res per intentar aconseguir l’amnistia dels líders del procés. En un tuit, Costa ha posat en relleu que els presos polítics “ja duen més temps a la presó amb el vicepresident Pablo Iglesias del que hi varen estar amb Mariano Rajoy”. El vicepresident primer del Parlament insta a recordar aquest fet “quan ens diguin que el problema és el PP i que amb un govern d’esquerres no passaria”.

La diputada al Congreso, Laura Borràs, també hi ha posat cullerada des de la xarxa, on ha assegurat que “el més semblant a la repressió amb un govern de dretes és la repressió amb un govern d’esquerres”.