Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Costa sobre els presos polítics: “Ja duen més temps a la presó amb Pablo Iglesias que amb Mariano Rajoy”

|

- Publicitat -

Els membres de JxCat Josep Costa i Laura Borràs han donat la seva opinió sobre els més de tres anys que porten Jordi Cuixart, Jordi Sànchez, Oriol Junqueras i Joaquim Forn, denunciant un cop més que el Gobierno de Sánchez i Iglesias, el “més progressista de la història”, no ha fet res per intentar aconseguir l’amnistia dels líders del procés. En un tuit, Costa ha posat en relleu que els presos polítics “ja duen més temps a la presó amb el vicepresident Pablo Iglesias del que hi varen estar amb Mariano Rajoy”. El vicepresident primer del Parlament insta a recordar aquest fet “quan ens diguin que el problema és el PP i que amb un govern d’esquerres no passaria”.

La diputada al Congreso, Laura Borràs, també hi ha posat cullerada des de la xarxa, on ha assegurat que “el més semblant a la repressió amb un govern de dretes és la repressió amb un govern d’esquerres”.

Publicitat

Et pot interessar  Cs denuncia la CCMA per "vulnerar la neutralitat" per dir 'exiliats' als independentistes que han marxat de Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut