Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024
Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024

Cospedal i el seu marit surten il·lesos del cas Kitchen gràcies a la justícia espanyola

|

- Publicitat -

L’exsecretària general del PP, Maria Dolores de Cospedal, i el seu marit, Ignacio López del Hierro se salven d’anar a judici pel cas Kitchen. Segons informa El Confidencial, el jutge de l’Audiència Nacional, Manuel García Castellón, creu que no hi ha prou proves per demostrar la seva relació amb el presumpte espionatge de Luis Bárcenas. Un nou cas flagrant de la impunitat amb la qual la justícia espanyola premia els membres del PP tacats per tot aquest cas. Qui també pot respirar tranquil és l’expresident del Gobierno, Mariano Rajoy, del qual Villarejo ja va assegurar que estava al corrent de tot.

Així i tot, el digital assegura que el jutge ja ha acabat la investigació sobre l’operació d’espionatge que taca de ple l’excúpula del Ministerio del Interior i és una peça important de l’entramat del cas Villarejo. Els que sí que estan a punt de seure al banc dels acusats són l’exministre Jorge Fernández Díaz, i el secretari d’estat de seguretat, Francisco Martínez.

Et pot interessar  L'Audiència Nacional obre diligències contra Arnaldo Otegi per l'assassinat d'un directiu de Michelin l'any 1980
Publicitat

Opinió

Minut a Minut