Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

Corinna Larsen revela les macabres amenaces del CNI espanyol si deixava Joan Carles I

|

- Publicitat -

El podcast de Corinna Larsen no deixa ningú indiferent, molt menys la Família Reial espanyola, que cada dilluns ha d’escoltar com l’examant del Rei emèrit treu a la llum els draps bruts de la monarquia espanyola. En el cinquè episodi de la sèrie, anomenada “Corinna i el rei”, l’empresària revela més detalls que la polèmica relació amb el pare de Felip VI, entre elles les macabres amenaces de mort que el CNI va fer-li arribar perquè continués la relació amorosa que mantenia amb Joan Carles I.

Larsen explica que, quan va començar a plantejar-se deixar el rei emèrit, els serveis secrets de l’Estat espanyol, d’alguna manera, van assabentar-se’n, i va ser en aquest punt que van començar les amenaces, gens subtils. La intenció del CNI, amb Félix Sanz Roldán al capdavant, era que Corinna i el rei continuessin sent amants per tal que el monarca estigués motivat i no abdiqués del seu càrrec, una cosa que ells no podien aconseguir. “El missatge va ser: ‘Això és el que has de fer’. I l’altra instrucció clara era que no en podia parlar amb els mitjans. En altres paraules, havia d’acceptar qualsevol mentida que diguessin. Em van dir que si no seguia aquestes instruccions, no podria garantir ni la meva seguretat personal ni la dels meus fills“, assegura Corinna al podcast, tal com recull RAC1.

Publicitat

Corinna també explica que, abans de la conversa, ja havia rebut amenaces dels serveis secrets espanyols, com ara intrusions a casa seva o trobar-se damunt el llit un llibre sobre la mort de Lady Di.

Una altra revelació de Corinna és que Joan Carles I no volia passar el Nadal amb la Família Reial, de manera que ella va haver d’organitzar un “Nadal fals”: “Em va dir que no podia suportar la idea de passar Nadal amb la seva família. Al final volia fer un Nadal feliç amb la gent que li agradava i després un Nadal fingit amb la gent que ja no podia suportar“.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut