Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Corinna destaparà tots els draps bruts de Juan Carlos I en un reportatge a la televisió basca

|

- Publicitat -

La televisió basca, Eitb, oferirà aquest diumenge, un reportatge anomenat “El virus de la corona”, dins el seu programa “360º“, on destaparà moltes de les informacions que des de La República hem anat detallant durant els últims mesos, sobre Juan Carlos I, els seus comptes a Suïssa, les amenaces a Corinna, i de rebot, com ha afectat l’actual rei d’Espanya, Felipe VI.

La directora del programa, Eider Hurtado, ha avançat en una entrevista amb la mateixa televisió basca, que el programa destaparà i concretarà molts draps bruts per part de Corinna, la qual ha estat entrevistada. Algunes de les coses que ha pogut avançar han estat la contínua “campanya d’amenaces” contra l’examant del rei, les quals no han cessat en vuit anys, encara que ara el rei sigui Felipe VI.

Publicitat

A més, també han entrevistat a periodistes estrangers que són els que han anat trobant les informacions fins que la fiscalia de Suïssa va encetar la investigació, un escàndol majúscul, ja que els principals mitjans espanyols han mantingut el silenci. També han assenyalat Juan Carlos I i Felipe VI com a beneficiaris d’almenys dues fundacions finançades a Suïssa.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut