Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024
Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024

Cop d’efecte de Borràs i Dante Fachín contra Podemos: “Hi ha qui té la memòria molt curta”

|

- Publicitat -

L’exdiputat dels comuns, Albano-Dante Fachín, ha recordat a través de Twitter, que amb el cas de persecució judicial al qual s’està enfrontant Podemos amb les denúncies per part d’un exadvocat de la formació, s’hauria de demanar la dimissió d’Iglesias o de la cúpula del partit “per esborrar cap ombre de dubte”, una expressió que havien utilitzat molts partits en contra de Laura Borràs pel seu cas concret de repressió judicial, i que ara no s’està demanant prou a la formació morada. L’exlíder del Front Republicà també es mostra en contra de demanar un suplicatori contra Iglesias, però això no treu que no se’ls hagi de retreure uns actes que ells han demanat per un cas similar a Laura Borràs.

La diputada de JxCat al Congrés, al seu torn, ha donat les gràcies a Fachín per recordar aquest fet, i ha expressat que “hi ha qui té una memòria molt curta”. Borràs també recorda que els comuns han demanat “compareixences i auditories, quan passem totes les auditories públiques”. “Tot s’hi val”, ha reblat en un tuit Laura Borràs. Amb tot, tant Fachín com Borràs destaquen, un cop més, la hipocresia de Podemos i els comuns quan es tracta de canviar-se de bàndol quan els convé.

Publicitat

Et pot interessar  Albiach denuncia els "incompliments" d'Aragonès en la rehabilitació d'habitatges: "No ha posat un sol euro"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut