Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

Convoquen una marxa de l’Orgull a Nàquera per respondre al feixisme i la LGTBI-fòbia de Vox

El nou Ajuntament de PP i Vox ha prohibit la bandera del col·lectiu als edificis municipals

|

- Publicitat -

Les associacions LGTBI Mirall Camp de Túria i Lambda han convocat una manifestació de l’Orgull aquest dimecres a Nàquera (Camp de Túria) amb el lema “Nàquera Orgullosa”, segons avança el diari La Veu.

La convocatòria arriba després que el nou Ajuntament de PP i Vox hagi prohibit la bandera del col·lectiu als edificis municipals. De fet, Nàquera és l’únic municipi del País Valencià amb un alcalde de Vox.

Publicitat

La marxa començarà a les 19.30 h d’aquest dimecres des de la biblioteca municipal fins a la porta de l’Ajuntament, des d’on reivindicaran “l’orgull i els colors” contra el feixisme i la LGTB-fòbia del govern municipal.

L’acord entre Vox i PP per a governar aquest consistori inclou dos punts en els quals assenyalen que no es col·locaran banderes LGTBI i que se substituiran les concentracions en contra de la violència masclista per reivindicacions de rebuig a “qualsevol violència”.

El PSPV local va fer una crida perquè els veïns de la localitat col·loquin les banderes als seus balcons, terrasses o finestres, aprofitant la commemoració de l’Orgull.

Et pot interessar  El PSC lidera la intenció de vot entre els més joves, seguit de Junts, ERC i Vox
Publicitat

Opinió

Minut a Minut