Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Contundent resposta de Turull a Ciutadans: “A la presó hi ha molta més humanitat que la que desprenen aquestes persones”

|

- Publicitat -

Jordi Turull ha protagonitzat la resposta més contundent de la Comissió d’Investigació del 155, dirigida al grup de Ciudadanos, que ha abandonat la sala després d’interrogar Oriol Junqueras, i marxant abans que se’ls pogués donar resposta.

“Ciutadans només parla del 155, i quan n’hi ha una comissió, ells mateixos marxen”, ha reblat Turull. El conseller recorda que “des de la presó els veiem i els sentim i avui no ens han aguantat la mirada”, afirmant amb duresa que “a la presó hi ha molta més humanitat que la que desprenen aquestes persones”.

Publicitat

Turull també ha criticat que els de Roldán sempre diuen que tenen privilegis a la presó: “Tinc ganes que ciutadans ens diguin quin tracte hem de tenir a la presó. Els sembla un privilegi que donin permís per anar a veure un fill que ha tingut un accident?”. Al conseller li agradaria molt que Roldán li aguantés la mirada dient-li tot el que diu davant les càmeres. “Si un privilegi és poder anar a l’hospital, no tenen ni idea de com és el reglament penitenciari”, diu Turull, i afegeix que “és d’un covard increïble que no hi siguin avui aquí”.

Per acabar, Turull ha remarcat que no ha anat a la comissió a “demanar perdó” sinó a “donar les gràcies a tota aquella gent que ens ha donat suport“.

 

Et pot interessar  El cartell de Cs pel 12-M està fet amb intel·ligència artificial i demana "detenir" Puigdemont i Sánchez
Publicitat

Opinió

Minut a Minut