Diumenge, 18 d'abril de 2021 - Edició 997
La República

Consellers del Govern agraeixen la feina dels sanitaris en el Dia Mundial de la Infermeria

La consellera Vergés ha compartit un vídeo de Salut on diversos infermers i infermeres remarquen la importància de la seva feina dins i fora del context del coronavirus

Àlex Huguet
Àlex Huguet 12/05/2020
Pla americà d'una infermera ajudant una metgessa a equipar-se per atendre pacients sospitosos de covid-19 al CAP d'Amposta. Imatge del 30 d'abril del 2020 (horitzontal)

Aquest dimarts 12 de maig és el Dia Mundial de la Infermeria, un dia que la societat actual no ha sabut apreciar fins que no ha arribat una pandèmia com la del coronavirus al nostre país. Ara, la figura dels sanitaris, i en concret, de tot el col·lectiu d’infermeres i infermers, ha passat a ser el més important que té la societat. Així ho han remarcat alguns dels consellers del govern de Catalunya, com ara Miquel Buch o Damià Calvet, que agraeixen el compromís i l’ajuda del col·lectiu. Per la seva banda, la consellera de Salut, Alba Vergés, ha compartit un vídeo que ha creat el departament on diversos infermers expliquen la importància de la seva feina i les tasques que realitzen durant aquesta pandèmia, però també fora del context del coronavirus.