Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Concentració de PACMA per denunciar que un agent de la Guàrdia Urbana hagi disparat un gos

El cos policial assegura que el gos va ser abatut "després que ataqués l'agent"

|

- Publicitat -

Aquest dimecres a les sis de la tarda l’organització PACMA ha convocat una concentració per “exigir investigar” què va ocórrer dimarts, vora les 12 del migdia, quan la Guàrdia Urbana va abatre un gos després que, segons fonts del cos policial, ataqués un agent.

Segons el partit animalista, l’agent “va matar el gos a trets”. Els fets van passar aquest dimarts a un punt de la Rambla Catalunya. Segons la GUB, la patrulla va demanar al propietari del gos que el lligués. El noi, que no els va fer cas, els va increpar. Després de la tensió que va suposar l’enfrontament entre agents i el noi, el gos va atacar un agent provocant-li una ferida al braç i “un traumatisme al cap”. Les mateixes fonts asseguren que, quan el gos va tornar a intentar atacar l’agent, aquest el va abatre”.

Publicitat

Ara, el noi està retingut a la comissaria i acusat d’un delicte contra l’autoritat mentre que l’agent es troba de baixa mèdica.

El partit animalista ha convocat la concentració per denunciar els fets i exigir que es depurin responsabilitats perquè, creuen, “un fet així s’ha d’investigar.”

Publicitat

Opinió

Minut a Minut