Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Comín dona una lliçó sobre la democràcia a l’eurodiputada del PP, després de titllar-lo de “fugat”

|

- Publicitat -

Toni Comín no se’n pot estar de deixar retratada com és la justícia i la democràcia espanyola al Parlament Europeu, després que una eurodiputada del PP, Isabel Benjumea, el titllés de fugat. Tot plegat mentre Comín denunciava els abusos de les grans empreses energètiques a l’Estat.

La resposta de la popular, carregant contra Comín, va desencadenar una intervenció de l’independentista amb la qual li va fer una bona repassada, assegurant que tenien “un problema amb la democràcia”.

Publicitat

L’eurodiputat argumenta que ell no és “un pròfug de la justícia”, tal com l’acusa Benjumea. Comín reitera que va arribar a Bèlgica el 30 d’octubre del 2017, ja que -com tots els ciutadans europeus- pot exercir del dret a la lliure circulació. Comín manifesta que, i que rendeix comptes “davant d’una justícia de debò que és la belga, una justícia democràtica i no una justícia franquista”.

Després l’eurodiputada el va voler replicar i va demanar la paraula, davant la petició del president de la cambra de concretar quin article apel·lava. Benjumea únicament va reiterar les acusacions cap a Comín amb un to desagradable, fet que va provocar que el president li tallés el micro. “No pot citar l’article del reglament intern, no podem concedir-li la paraula”, però el president de la cambra el va deixar sense micròfon.

Et pot interessar  Bolaños "respecta" la decisió de l'advocat del TJUE sobre Puigdemont però recorda que no tindrà efectes pràctics
Publicitat

Opinió

Minut a Minut