Dilluns, 18 de gener de 2021 - Edició 907
La República

Comença el ‘pressing pressupostos’ contra el Govern

Més d’una setantena de personalitats de la branca política del federalisme d’esquerres han signat un manifest conjunt on demanen que els diputats independentistes del Congreso votin a favor dels pressupostos […]

Redacció
Redacció 04/01/2019
Joan Tardà, diputat d'ERC al Congrés / ACN

Més d’una setantena de personalitats de la branca política del federalisme d’esquerres han signat un manifest conjunt on demanen que els diputats independentistes del Congreso votin a favor dels pressupostos estatals per prevenir que el Gobierno de Sánchez caigui i torni la dreta a Espanya. Els signants demanen que no fora bo acabar amb la via del diàleg amb Sánchez i denuncien la situació de vulneració de drets dels presos polítics i exiliats, que alerten que es veuria perjudicada amb el retorn del PP al poder.

En un escrit publicat al diari ARA, expressen la seva convicció i creuen que els comptes són bons per a Catalunya i demanen a tota la ciutadania que recolzi aquesta opció. Així doncs, el ‘pressing pressupostos’ del Govern català, de retruc, ha començat. Si bé aquest dijous el líder del PSC, Miquel Iceta, encetava el xantatge als líders del Govern català amb els comptes entre les mans, la carta podria reafirmar que, si ERC i PDeCAT no aproven els comptes de l’executiu, el Govern tampoc podrà tirar endavant amb els seus números.

Relacionats