Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024
Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024

Comença el desallotjament del Kubo i la Ruïna: els ocupes llencen ampolles i els Mossos els insten a abandonar les cases

Un ampli dispositiu intenta desallotjar els dos edificis, que s’han fortificat per dificultar l’acció policial

|

- Publicitat -

El desallotjament de les cases ocupades de l’entorn de la plaça Bonanova ‘El Kubo’ i ‘la Ruïna’ ha començat a primeríssima hora d’aquest matí. Els ocupes llencen pots de pintura i ampolles contra els Mossos, que ja els han instat per megafonia a abandonar les cases. Un ampli dispositiu intenta desallotjar aquest dijous els dos edificis, que els ocupants han fortificat per dificultar l’acció policial. Diverses furgonetes dels antiavalots estan aparcades davant de les cases i a tot l’entorn, preparades per actuar. Els primers agents han arribat abans de les 5.30 i han muntat tanques de seguretat per fer un perímetre entre la plaça Bonanova i les cases. La circulació està restringida a l’entorn, tot i que la plaça encara està oberta.

 

Publicitat

En veure els Mossos, els ocupes han començat a tirar petards i coets, amb algun crit contra la policia. Cap a les sis ha arribat ja el primer avís dels Mossos per megafonia. La diputada de Cs al Parlament Anna Grau s’ha apropat a la plaça per seguir el desallotjament, així com una vintena de curiosos.

Et pot interessar  Aragonès defensa continuar ampliant el cos de Mossos fins als 22.000 agents
Publicitat

Opinió

Minut a Minut