Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Com aprofiten la jornada de reflexió els caps de llista a Barcelona?

Els candidats es fan les tradicionals fotografies que il·lustraran la premsa de diumenge i aprofiten la jornada per descansar i passar temps amb la família

|

- Publicitat -

Després de la cursa electoral, els caps de llista per Barcelona dediquen la jornada de reflexió d’aquest dissabte a les tradicionals fotografies que organitzen els diaris i a descansar i estar amb la família. Com aprofiten aquest dia els candidats a l’alcaldia de la capital catalana?

La candidata de Barcelona en Comú, Ada Colau, ha tingut el matí ocupat fent-se la fotografia conjunta que organitzen alguns mitjans amb els altres candidats a l’alcaldia. Després farà alguna activitat “lúdica” amb els seus fills i la família. “En tinc moltíssimes ganes”, ha assegurat.

Publicitat

A primera hora del matí, el candidat del PSC a Barcelona, Jaume Collboni, ha passejat pel Poblenou amb el líder de partit, Salvador Illa, per fer balanç de la campanya. Després de les tradicionals fotografies organitzades pels diaris amb els alcaldables, Collboni anirà a dinar amb la seva mare, la seva germana i els seus nebots a un dels seus restaurants preferits per menjar com a casa, el ‘5 Hermanos’, a Nou Barris. Finalment, aprofitarà la darrera oportunitat per veure ‘L’Oreneta’, amb Emma Vilarasau i Dafnis Balduz, a la Villarroel, que aquest cap de setmana fa les últimes funcions.

L’alcaldable d’ERC, Ernest Maragall, també ha participat en les fotos que organitzen diversos mitjans de comunicació. En acabar, ha visitat l’Ajuntament i celebrarà un dinar familiar. També té previst veure el seu germà Pasqual. És el que no ha pogut fer aquestes setmanes i mesos. I després, si pot i té temps, explica que anirà amb la família a un concert o al teatre a veure l’obra l’Alquimista al TNC.

Tot i que al matí encara ha tingut compromisos amb la premsa per fer-se les habituals fotografies per les eleccions, el candidat de Junts, Xavier Trias, espera poder dinar i passar la resta del dia amb la família després de dues intenses setmanes de campanya.

La cap de llista de Valents, Eva Parera, ha explicat que els alcaldables “treballen bastant” durant la jornada de reflexió amb les fotos que organitzen diversos mitjans per il·lustrar les portades del diumenge. Tot i això, ha explicat que durant el cap de setmana la seva filla, menor d’edat, marxa fora així que ella estarà “sense nena” i aprofitarà per anar amb l’equip de campanya de tapes. “Per riure i relaxar-nos una mica”, ha ressaltat abans de prometre que no parlaran de feina després de dies de feina intensa.

Com la majoria de candidats l’alcaldable del PP, Daniel Sirera, ha dedicat el matí de la jornada de reflexió a fer fotografies per a diferents mitjans de comunicació. Sirera té previst dinar amb la seva parella i els seus fills, a qui fa temps que no veu, i després, si pot, vol fer una bona migdiada. A la tarda el candidat popular vol fer un passeig per concentrar-se en el dia de les eleccions.

I la candidata de Ciutadans, Anna Grau, dedicarà el matí de la jornada de reflexió a participar de les tradicionals fotografies que organitzen diversos mitjans de comunicació. Al migdia té planejat dinar amb uns amics a la Barceloneta i a la tarda descansarà a casa seva. Grau també ha explicat que diumenge és apoderada del partit i té intenció de visitar diversos col·legis electorals.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut