Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

Col·lectiu Primer d’Octubre recorda a Aragonès que la llei obligava a aplicar el resultat de l’1-O “sense excuses”

|

- Publicitat -

El grup de militants d’ERC a favor d’aplicar el resultat del referèndum de l’1-O ha replicat les paraules de Pere Aragonès, que durant una intervenció al ple d’investidura d’aquest dimarts, ha afirmat que no es va saber “mobilitzar la votació que volia votar que no”. En un apunt a Twitter, el Col·lectiu Primer d’Octubre recorda a Aragonès que “hi havia una llei aprovada apel Parlament que obligava a aplicar el resultat sense dilacions ni excuses”, fet que invalida els arguments del candidat a la presidència de la Generalitat.

De fet, el col·lectiu també apunta que “no es va preguntar a ningú abans de ficar la papereta a les urnes si votaven sí o no”, i per tant, hi havia la opció que el “no” sortís guanyador d’aquell referèndum, però la campanya de l’unionisme va decidir no fer cas d’una votació organitzada oficialment pel Govern, desembocant en la via de la repressió més absoluta.

Publicitat

Et pot interessar  Aragonès pregunta a Illa per què prefereix el "cafè aigualit per a tothom" a un finançament singular "just"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut