Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Collboni: “Em sento orgullós de Coscubiela i Rabell”

|

- Publicitat -

L’alcaldable del PSC a l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni,  ja no confia en l’alcaldessa Colau. “Va trencar un pacte d’esquerres”, diu. La marxa dels socialistes del Govern és una espina clavada per al candidat i, encara que Colau hi apel·li, assegura que no hi tornarà a pactar. “Aquestes eleccions van de tenir un govern pro independència o pro Barcelona”, afegeix. Així, el candidat afirma que l’alcaldessa “ha fet un gir” cap a la independència i “ha deixat l’esquerra federal i s’ha sumat a l’esquerra sobiranista” i això, Jaume Collboni, tampoc no li perdona.

“Jo em sento orgullós de Coscubiela i Rabell”, ha sentenciat l’alcaldable socialista en una entrevista a Els Matins de TV3. A més, el candidat assegura que “sembla que Colau s’amagui d’ICV”. Alhora, Collboni posa en valor la trajectòria socialista a l’Ajuntament de Barcelona i la seva “vocació de servei a la ciutat per sobre de tot”.

Publicitat

Pactes postelectorals i un “canvi tranquil” 

Després del 26-M, toca “el canvi tranquil”. Podria ser, però no és seu eslògan de campanya: promet seure amb tothom “menys amb els extremistes”. Segons el criteri del socialista, descarta, doncs, parlar amb Maragall (ERC), Forn (JxCat) i Saliente (CUP). No obstant, no descarta un pacte amb Valls (Barcelona 2019) ni amb Bou (PP). L’alcaldable avisa Colau: “Som els mateixos amb els quals va trencar el pacte” després que els seus socis a Madrid donessin suport al 155.

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut