Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Collboni desmenteix Colau: “Una investidura s’acorda, no passa per casualitat”

|

- Publicitat -

Ada Clau menteix quan assegura que no va negociar i pactar amb Manuel Valls els seus vots per ser investida alcaldessa. Jaume Collboni ha aclarit que el líder de BCN Canvi, Manuel Valls, no li va dir la mateixa nit electoral del 26 de maig de 2019 per a avisar-los que hi havia una alternativa a un govern liderat per ERC, i que ell només va cridar al líder republicà, Ernest Maragall, per a felicitar-lo per la victòria. “Després es van produir converses, no recordo a qui vaig cridar primer o segon. La nit electoral no estàs pensant en les derivades”, ha puntualitzat Collboni. Preguntat per si va traslladar a l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, la negociació amb Valls, ha respost: “Evidentment una investidura s’acorda. És obvi que una investidura no passa per casualitat. No és una carambola”.

Ho afirma en el marc de les enrevistes que Europa Press fa els caps dels grups municipals a l’Ajuntament de Barcelona. El primer tinent d’alcalde i líder del PSC a l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, confia en la dinàmica ascendent dels socialistes després de les últimes eleccions municipals a la ciutat -en les quals van duplicar els escons- i les autonòmiques del 14F -en les quals van guanyar en vots-: “Estic convençut que seré alcalde”. Collboni veu un “error monumental” rebutjar d’entrada l’ampliació de l’Aeroport del Prat perquè creu que dóna un missatge negatiu.

Et pot interessar  Aragonès treu ferro a l'acord sobre el Hard Rock i afirma que només "actualitzava característiques tècniques"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut