Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Colau segueix sense fer autocrítica per la gestió de Barcelona i titlla l’escridassada d'”actitud sectària”

|

- Publicitat -

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha reaccionat a l’escridassada i xiulada que va rebre aquest dissabte durant l’acte d’inici de la Festa Major de Gràcia, després que el president d’Òmnium, Jordi Cuixart, en fes el pregó. “No deixem que cap actitud sectària espatlli aquesta convivència. Jo no ho faré. No deixaré que cap xiulet modifiqui els meus sentiments i afectes cap a persones que pensen diferent de mi. Gent com en Jordi Cuixart”, ha escrit en una publicació al seu compte d’Instagram. Després d’aplaudir efusivament el pregó del president d’Òmnium, part dels assistents van escridassar l’alcaldessa fins al punt que no va poder seguir parlant, visiblement emocionada.

Tot i reconèixer que li havia passat en altres ocasions, Colau ha assegurat que li va sobtar “la insistència” en no deixar-la “ni començar el discurs”. De fet, Cuixart va sortir en defensa seva, demanant al públic no tenir “por de la paraula” i assenyalant que qui en té és “Espanya”. “No ens deixem dividir”, va exclamar.

Publicitat

“Crec que aquesta actitud no representa a la majoria de graciencs i gracienques ni a la majoria de barcelonins i barcelonines”, ha indicat l’alcaldessa, que ha afegit que Cuixart és independentista i ella no, però que s’ha de poder “debatre des del respecte més absolut i trobant punts en comú”.

“Cap odi ens representa, sigui del signe que sigui. Ho seguiré defensant”, ha conclòs.

 

Et pot interessar  Colau confirma l’esmena xantatge a la totalitat dels pressupostos per forçar entrar al govern de Barcelona
Publicitat

Opinió

Minut a Minut