Dimecres, 26 de gener de 2022 - Edició 1280
La República

Colau reitera la seva lleialtat al Gobierno elogiant les seves polítiques d’emergència: “S’ha salvat molta gent de l’abisme”

L’alcaldessa ha posat la ciutat de Barcelona al servei del Gobierno per assolir la recuperació econòmica

Redacció 09/07/2020

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha elogiat aquest dijous les polítiques d’emergència i socials que ha impulsat el Gobierno davant la crisi de la covid-19, amb les quals considera que “s’ha salvat molta gent de l’abisme” i que també veu fonamentals per impulsar polítiques d’innovació i digitalització.

Ho ha dit en una compareixença amb motiu de la reunió del patronat de la Mobile World Capital Barcelona que s’ha celebrat a l’Ajuntament de Barcelona i en la qual s’ha ratificat l’acord d’extensió del Mobile World Congress (MWC) a la capital catalana fins el 2024.

Colau s’ha adreçat a la vicepresidenta tercera del govern espanyol i ministra d’Afers Econòmics i Transformació Digital, Nadia Calviño, que forma part del patronat i ha participat en la reunió, i li ha reclamat que “no s’oblidin de les ciutats en aquesta recuperació econòmica”.

En aquest sentit, ha demanat al Gobierno que compti amb Barcelona per a la recuperació econòmica perquè assegura que la ciutat “està plenament preparada per desenvolupar tot el seu potencial”.

En la seva intervenció, Calviño ha subratllat que “les ciutats són, sens dubte, agents clau perquè la recuperació econòmica sigui ràpida, robusta i més inclusiva i sostenible”, i ha posat en valor el compromís de totes les administracions per treballar juntes.