Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Colau fa la pinça als republicans: “No entendria que PDeCAT i ERC no se sumin al pacte Gobierno-Podemos”

Segueix la maquiavèl·lica tàctica iniciada avui per Pablo Iglesias des de Madrid

|

- Publicitat -

 

Ada Colau seguiex la tàctica iniciada per Pablo Iglesias de dur a terme un xantatge a les forces independentistes i que us explicàvem aquest matí. La comuna ha assegurat aquest dijous que “no entendria” que PDeCAT i ERC no se sumin al preacord de Pressupostos Generals assolit entre el Govern central i Podem perquè és clarament bo per a Catalunya.

Publicitat

“Haurien de ser els primers interessats. L’acord presenta clares millores”, ha expressat en una roda de premsa aquest dijous, i ha insistit que la Generalitat es troba en una situació molt difícil, per la qual cosa necessita reforçar-se i ser creïble, i deixar enrere el bloqueig.

En aquest sentit, ha reclamat que els dos partits deixin de fer discursos i seguin a negociar: “Es necessiten les inversions que fa anys que no es fan”, i ha dit que la negociació no pot supeditar-se a la desjudicialització de la política i que hi ha altres contextos on això es pot reclamar.

“No entenc que es supediti (la desjudicialització de la política) a tenir uns comptes, que d’altra banda li donarien una força a la Generalitat per negociar. Cal un clima d’estabilitat i una Generalitat forta i clima de confiança”, ha afirmat l’acladessa.

Et pot interessar  ERC, Junts, CUP i comuns registren al Parlament una declaració de suport als encausats de Tsunami
Publicitat

Opinió

Minut a Minut