Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Colau crida l’atenció per ser la número 1 en anar contra l’ampliació de l’aeroport

|

- Publicitat -

Ada Colau sempre ha de ser més que la resta, i el pacte per l’ampliació de l’aeroport ha estat l’excusa perfecta per tornar a reivindicar-se com la salvadora de tots.

En un article a El País titulat “Un aeroport d’unicorns” l’alcaldessa de Barcelona critica que l’acord s’hagi tancat en secret durant el mes d’agost i sense comptar amb la ciutadania, i també considera que l’ampliació de l’aeroport només busca els beneficis d’uns pocs, i a curt termini.

Publicitat

Colau apunta que l’alarma social que ha generat l’acord per ampliar l’aeroport està “plenament justificada”, i apunta que la majoria de la població catalana no li interessa el projecte, acusa Aena de negacionisme climàtic i demana els defensors de l’acord que “no els tractin de ximples”. L’alcaldessa augmenta que l’únic que aportarà serà la destrucció de l’espai natural de la Ricarda i que augmentin les emissions entre un 60 i un 80%. Però l’alcaldessa també diu que els problemes derivats de l’augment del turisme que pot comportar aquesta ampliació “afeblirà l’economia”, perquè la farà més dependent d’altres països i augmentarà les feines temporals i precàries. També demana invertir en projectes necessaris com el corredor del mediterrani o la millora de les Rodalies. Tot plegat, demostra que la decisió d’ampliar l’aeroport ha fet xocar tots els pactes de governs, inclòs el de Colau amb els socialistes de Collboni.

 

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut