Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Cleries qualifica d'”impresentable” l’actitud de la Moncloa per la manca d’ajuts a empreses, autònoms i ajuntaments

|

- Publicitat -

El portaveu de Junts al Senat, Josep Lluís Cleries, ha qualificat d'”impresentable” l’actitud de la Moncloa per deixar empreses, autònoms i ajuntaments “sense les ajudes necessàries”. En les esmenes als pressupostos generals de l’Estat (PGE) registrades al Senat, JxCat reclama un fons de 10.000 MEUR per ajudar pimes i autònoms a pagar la factura elèctrica, i un altre de 6.000 MEUR per socórrer els ajuntaments.

De fet, Cleries ja ha avançat que si la cambra espanyola no aprova les esmenes als pressupostos de l’Estat, Junts en tramitarà el contingut ja sigui a través de proposicions de llei o amb mocions. “Això tindrà continuïtat”, ha asseverat.

Publicitat

Es tracta de la mesura que va anunciar dimecres la portaveu al Congrés, Míriam Nogueras, quan va instar la ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera, a activar mesures de xoc per afrontar el pagament de les factures. En una roda de premsa aquest divendres a la Casa Rius (Barcelona), Nogueras ha advertit d’un “hivern molt complicat”.

Et pot interessar  Els pressupostos, a un escó de la tramitació: l'exdiputada de Junts Cristina Casol votarà a favor dels comptes
Publicitat

Opinió

Minut a Minut