Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Cleca de Puigdemont a la ignorància de Pedro Sánchez sobre l’existència del dret d’autodeterminació

|

- Publicitat -

El president Puigdemont segueix atonyinant les mentides espanyoles a base de clatellots. Després que el president espanyol Pedro Sánchez negués reiteradament l’existència del dret d’autodeterminació a Espanya i a les constitucions d’altres països europeus, a Puigdemont no li ha fet falta anar massa lluny d’Espanya per deixar en ridícul Sánchez.

En una piulada, el president mostra com a la constitució de Portugal sí que es reconeix el dret a l’autodeterminació i la independència, “tant com a dret com a insurrecció contra totes les formes d’opressió”. “Quan es posa militant, l’espanyocentrisme ignora fins i tot l’evidència”, ha reblat Puigdemont, que compara la negativa de Sánchez amb dir que “la terra és plana” i afirma que també “és desconèixer la constitució d’un dels teus veïns”. De nou, Pedro Sánchez torna a quedar en evidència davant un independentisme persistent i que li retreu la seva ignorància.

Publicitat

 

 

Et pot interessar  El Suprem cita Puigdemont i Wagensberg a declarar com a investigats de terrorisme en la causa del Tsunami
Publicitat

Opinió

Minut a Minut