Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

Cleca de Fachín a Albiach per la “xerrameca” dels desnonaments: “Tornem a pagar el rescat als bancs”

L’exdiputat recorda el joc brut del Gobierno “més progressista”, que ha utilitzat el decret antidesnonaments per indemnitzar els bancs

Àlex Huguet
Àlex Huguet 22/12/2020

L’exdiputat al Parlament, Albano-Dante Fachín, ha recordat la crua realitat que hi ha al darrere de la nova llei aprovada pel Gobierno, la llei antidesnonaments, i ha apuntat directament a la hipocresia dels comuns, que es vanten d’haver aconseguit aprovar aquesta llei, però no diuen res del que el Gobierno ha demanat a canvi.

“Per una banda tenim la xerrameca de ‘hem prohibit els desnonaments’ via Jessica Albiach“, ha etzibat Fachín en una piulada. “Per una altra, tenim la realitat: un altre cop estem pagant de la nostra butxaca un altre rescat als bancs”, ha dit compartint la denúncia que feia el Sindicat de Llogateres, que ha retret a l’estat que “aprovarà el decret antidesnonaments a canvi d’indemnitzar a preu de mercat els fons voltors, bancs i grans propietaris afectats”. En un altre missatge a la xarxa, el sindicat diu que “és una vergonya tornar a rescatar els especuladors mentre mitja societat està perdent la feina”. L’altra cara de la moneda del Gobierno “més progressista de la història”.