Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Cleca de Fachín a Albiach per la “xerrameca” dels desnonaments: “Tornem a pagar el rescat als bancs”

|

- Publicitat -

L’exdiputat al Parlament, Albano-Dante Fachín, ha recordat la crua realitat que hi ha al darrere de la nova llei aprovada pel Gobierno, la llei antidesnonaments, i ha apuntat directament a la hipocresia dels comuns, que es vanten d’haver aconseguit aprovar aquesta llei, però no diuen res del que el Gobierno ha demanat a canvi.

“Per una banda tenim la xerrameca de ‘hem prohibit els desnonaments’ via Jessica Albiach“, ha etzibat Fachín en una piulada. “Per una altra, tenim la realitat: un altre cop estem pagant de la nostra butxaca un altre rescat als bancs”, ha dit compartint la denúncia que feia el Sindicat de Llogateres, que ha retret a l’estat que “aprovarà el decret antidesnonaments a canvi d’indemnitzar a preu de mercat els fons voltors, bancs i grans propietaris afectats”. En un altre missatge a la xarxa, el sindicat diu que “és una vergonya tornar a rescatar els especuladors mentre mitja societat està perdent la feina”. L’altra cara de la moneda del Gobierno “més progressista de la història”.

Publicitat

Et pot interessar  Els comuns creuen que poden "anar a més" i "millorar els resultats" el 12-M i confien en un govern "progressista"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut