Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Clatellot de Sala-i-Martin a tot el socialisme bocamoll que havia criticat Torra per voler el confinament total

|

- Publicitat -

La decisió del Gobierno d’aplicar un confinament total de la població i que només aquells que treballin en serveix bàsics puguin sortir de casa, està deixant en evidència molts comentaris de dirigents socialistes tant del PSC com del PSOE, que retreien el president Torra d'”irresponsable” per proposar unes mesures que, quinze dies més tard, s’han acabat aplicat des del Gobierno. Xavier Sala-i-Martin n’ha fet un recull, preguntant als socialistes si ara es consideren uns irresponsables a ells mateixos.

Per començar ha citat un tuit d’Eva Granados, que va dir “irresponsable” a Torra per la seva actuació durant la crisi del coronavirus, i Sala-i-Martin li ha preguntat si també criticarà Pedro Sánchez pels mateixos motius. També li proposa que demani perdó per la “baixesa” del seu tuit.

Publicitat

L’economista també carrega contra José Zaragoza, que retreia al president que si es feia tancar certes indústries, els hospitals no podrien lluitar contra el coronavirus, i que seria un “demagog irresponsable”, i que clarament, ara hauria de titllar de “demagog” a Sánchez, deixant en ridícul la supèrbia desmesurada de Zaragoza.

Finalment, el mateix Miquel Iceta deia que “tancar-ho tot seria molt perjudicial”, i Sala-i-Martin li retreu que per culpa del seu “cul llogat” al Gobierno, el dirigent socialista acaba “dient coses que queden en evidència” només tres dies abans de les noves mesures anunciades.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut