Dijous, 21 de gener de 2021 - Edició 910
La República

Clatellot de Sala-i-Martin a Felipe VI després que tregui pit d’aconseguir més material sanitari

L’economista proposa al rei que accepti l’herència de Juan Carlos I que va rebutjar i que la regali als hospitals d’Espanya

Àlex Huguet
Àlex Huguet 25/03/2020
Pla curt de l'economista Xavier Sala i Martín, durant la presentació dels Premis Talent Cambra. Imatge del 29 de gener de 2020. (Horitzontal)

Nova genuïna resposta de Sala-i-Martin al cap d’Estat, el borbó Felipe VI, després que la Casa Real hagi compartit un missatge traient pit d’haver aconseguit comprar noves proves de coronavirus, respiradors i mascaretes, a una empresa anomenada “AliBaba“. L’economista no només demostra que no té cap mèrit haver encarregat material a través d’internet, sinó que fa una proposta al monarca, que ajudaria molt més que res del que està fent durant aquest estat d’alarma: “Gràcies, majestat, pel seu gran esforç. I ara, per què no accepta l’herència del seu pare i la regala als hospitals d’Espanya?”. Sala-i-Martin també recorda que els diners que diuen que tindria Felipe VI serien uns “200 o 2.000 milions d’euros”, i que anirien molt bé per avançar en aquesta crisi.

Relacionats