Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Clatellot de Paluzie a Artadi i el Govern per preferir anar a actes amb Felipe VI que a l’assemblea general de l’ANC

“Tothom té les seves prioritats”, ha etzibat Paluzie després que Artadi afirmés que el Govern ha d’anar a tots els actes de Catalunya independentment de l’assistència de la Casa Real

Redacció
Redacció 16/06/2021
Pla tancat de la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, del 17 de maig de 2021 (Horitzontal)

La presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Elisenda Paluzie, s’ha cansat de les formalitats amb la qual els partits del nou Govern se sotmeten cada cop més al règim espanyol. La gota que ha fet vessar el got ha estat la polèmica amb l’assistència d’algun representant del Govern al sopar del Cercle d’Economia d’aquest dissabte, on el monarca Felipe VI també hi serà.

En aquest sentit, Paluzie afirma que “curiosament a l’acte polític de cloenda de l’assemblea general de l’ANC no va venir cap representant del govern malgrat haver estat convidats”, i s’ha mostrat contundent amb l’actitud dels partits independentistes: “Suposo que per actes de tercers es refereixen als de patronals que ens denuncien com Foment”, ha etzibat en referència a l’assistència del president Aragonès a l’acte de Foment de fa uns dies. Finalment, la presidenta de l’ANC ha deixat anar un “tothom té les seves prioritats” en una piulada a la xarxa.