Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Clatellot de Paluzie a Artadi i el Govern per preferir anar a actes amb Felipe VI que a l’assemblea general de l’ANC

|

- Publicitat -

La presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Elisenda Paluzie, s’ha cansat de les formalitats amb la qual els partits del nou Govern se sotmeten cada cop més al règim espanyol. La gota que ha fet vessar el got ha estat la polèmica amb l’assistència d’algun representant del Govern al sopar del Cercle d’Economia d’aquest dissabte, on el monarca Felipe VI també hi serà.

En aquest sentit, Paluzie afirma que “curiosament a l’acte polític de cloenda de l’assemblea general de l’ANC no va venir cap representant del govern malgrat haver estat convidats”, i s’ha mostrat contundent amb l’actitud dels partits independentistes: “Suposo que per actes de tercers es refereixen als de patronals que ens denuncien com Foment”, ha etzibat en referència a l’assistència del president Aragonès a l’acte de Foment de fa uns dies. Finalment, la presidenta de l’ANC ha deixat anar un “tothom té les seves prioritats” en una piulada a la xarxa.

Publicitat

Et pot interessar  Els treballadors del Govern a l'exterior reclamen l'equiparació: “Demanem drets tan bàsics com una baixa per maternitat"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut