Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Clara Ponsatí no es planteja declarar davant de Llarena a Madrid

|

- Publicitat -

La consellera i eurodiputada Clara Ponsatí ha protagonitzat en les últimes hores un escàndol mediàtic, en retornar a Barcelona després de cinc anys exiliada i ser detinguda de forma arbitrària pels Mossos d’Esquadra. Ponsatí va estar detinguda prop de 6 hores a la Ciutat de la Justícia; després de declarar davant el jutge i que aquest li comuniqués el nou avís de Llarena, finalment va ser alliberada. El magistrat, tanmateix, va citar Ponsatí a declarar com a processada per un delicte de desobediència greu a Madrid el pròxim 24 d’abril, una cita a la qual l’eurodiputada no té cap intenció d’acudir, segons ha avançat RAC1.

Segons han explicat fonts de la defensa a RAC1, Clara Ponsatí no té cap intenció d’anar a Madrid per declarar davant Pablo Llarena, malgrat que el magistrat va advertir que si no compareixia, tornaria a ser detinguda, i va instar-la a designar un domicili i un telèfon on pugui ser localitzada. Llarena va deixar sense efecte l’ordre de detenció així com la rebel·lió acordades en el seu dia.

Publicitat

Com que gaudeix de llibertat de moviments, Clara Ponsatí s’ha dirigit a primera hora del matí d’aquest dimecres, 29 de març, a l’aeroport del Prat per tal d’agafar un vol cap a Brussel·les, i acudir així al Ple que celebra el Parlament Europeu.

Et pot interessar  Joel Joan, el nou fitxatge de Ponsatí i Graupera per a la seva candidatura 'Alhora'
Publicitat

Opinió

Minut a Minut